Noen av våre referanser

E.C.Dahls Eiendom AS er en av Trondheims største eiendomsbesittere, og er kjent for å prioritere vedlikehold og oppgradering av eiendommene sine høyt. I 2007 monterte SVECO Koolshade på flere av kontorene i Nordre gate 11, på nybygget etter storbrannen i 2002. Året etter monterte vi også på hovedkontoret til daværende Fokus Bank. Bryggene i Kjøpmannsgata 61-65 fulgte året etter, og etter det har det blitt flere leveranser.  Arne Opsal, Teknisk sjef i ECD sier:

Bruken av Koolshade har medført at reparasjon- og vedlikeholdskostnadene har blitt vesentlig redusert i forhold til andre utvendige solskjermingsløsninger, og leietakerne verdsetter en behagelig innetemperatur.

Driftsingeniør Snorre Almås hos KLP Eiendom i Trondheim var den første kunden som kjøpte Koolshade solskjermingssystem av oss i 2006. Almås forteller:

En av leietakerne i Olav Tryggvasons gate 2/4 var sterkt plaget av solvarmen, og utvendige persienner passet ikke inn på den verneverdige fasaden. Etter at vi monterte Koolshade var brukerne meget godt fornøyd p.g.a. et mye mer behagelig inneklima, og i tillegg ble fordelene med fritt utsyn og innslipp av dagslys fremhevet. Ut fra de gode tilbakemeldingene vi fikk så ble det bestemt at de øvrige vinduene på fasaden også skulle påmonteres Koolshade. I dag, elleve år senere er produktet like funksjonelt, og vedlikeholdskostnadene har vært null, bortsett fra renhold. På grunn av de gode resultatene ble det året etter montert Koolshade på 386 vinduer på vår eiendom Sluppenveien 12 C+D. Der har vi de samme gode erfaringene etter 10 år.

Trykk på bildet for prosjektgalleri.